Wat u over ons kantoor wilt weten :)

Mijn naam is Kees Snoeren en ik ben Erkend Financieel Adviseur & Belastingconsulent Particulieren. Ik ben meer dan 30 jaren eigenaar geweest van een allround financieel advieskantoor voor verzekeringen, hypotheken, kredieten en belastingadviezen met meer dan 2000 klanten. In 2013 heb ik deze onderneming verkocht. Ik heb in 2014 het bedrijf Snoeren Fiscaal Advies opgericht waarmee ik belastingzaken voor particulieren behandel. Heeft u een vraagstuk over belastingzaken, aarzel dan niet en neem contact met mij op.

Omdat ik regelmatig door advieskantoren werd benaderd met een financieel vraagstuk over hypotheken, lijfrenten en aanverwante zaken heb ik in 2019 besloten om voor advieskantoren mijn diensten aan te bieden als freelancer.

Voor deze bedrijven voer ik werkzaamheden uit die verband houden met advisering voor hypotheken, kredieten, lijfrenten en daarmee verband houdende verzekeringen. De bemiddeling voor deze producten wordt uitgevoerd door de partij die mij heeft ingeschakeld. Ik werk voor deze vraagstukken dus alleen in opdracht van derden. Dit doe ik onder de handelsnaam Snoeren Financieel Advies. Als je gebruikt wenst te maken van mijn expertise, neem dan contact mij op en in breng je in contact met één van mijn netwerkpartners.

Kees Snoeren

Als je gebruik wilt maken van mijn expertise, neem dan contact met mij op en ik breng je in contact met één van mijn netwerkpartners.

Natuurlijk kan jouw adviseur ook contact opnemen.

E: info@snoerenfab.nl

T: 0162-319876

Ik heb jarenlange ervaring op het gebied van hypotheken, verzekeringen en fiscaliteiten. Je mag van mij dan ook verwachten dat ik de markt goed ken en de ontwikkelingen op de voet volg.

Of je nu particulier bent, een eenmanszaak hebt of verantwoordelijk bent voor een onderneming met werknemers. Het is van groot belang dat je een persoonlijk en deskundig advies krijgt

Online bereikbaarheid en online communicatie worden steeds belangrijker. Ik heb er daarom voor gezorgd dat je via deze website gemakkelijk alle informatie vindt!

Snoeren Financieel Advies staat voor partnerschap, professionaliteit en betrouwbaarheid. Als onafhankelijke financieel deskundige werk ik samen met vele bemiddelaars van financiële diensten. Mijn advies is objectief en gebaseerd op jouw specifieke situatie. Nu én met oog op de toekomst.