Fiscale diensten

De belastingdienst


De financiële administratie is niet alleen van groot belang voor uw eigen inzicht in de financiële situatie van uw bedrijf, het is ook verplicht vanuit de belastingdienst.

Elk bedrijf moet belastingaangifte van het afgelopen boekjaar doen. Aan de hand van uw financiële administratie doet u de btw-aangifte en jaarlijkse belastingaangifte. Het is dan ook erg belangrijk om de boekhouding op orde te hebben, zodat er geen fouten in je belastingaangifte komen. Zo voorkomt u boetes van de belastingdienst.

De fiscale jaarrekening moet worden opgemaakt volgens de fiscale normen en voorschriften en is bedoeld om de winst voor belastingen van uw onderneming te berekenen.

Hoe weet u of uw onderneming fiscaal en juridisch (nog) wel de voordeligste en veiligste structuur heeft? Bent u op de hoogte van de diverse mogelijke subsidies, Betaalt u niet te veel belasting?

Snoeren Financieel Advies geeft u duidelijkheid, zorgt dat u alle fiscale en juridische mogelijkheden optimaal benut en neemt u de zorg uit handen tijdig in te spelen op veranderingen.

Vraag bij Snoeren Financieel Advies om een goéd advies!